Om mig

Jill är mitt namn. Är utbildad både som kroppsterapeut och meditationsledare. Förnimmer och ser mer än vad som finns i denna värld. Mitt kall är att finnas till för människor i denna dynamiska tid för att hjälpa och stötta.

Snabba förändringar väntar och vi går en spännande framtid till mötes. Genom samtal, behandlingar och sittningar erbjuder jag dig en hjälpande hand. Vem är då personen bakom yrkestitlarna?

Jag har alltid tyckt om att hjälpa och stötta människor.
Min övertygelse är att vi är andliga varelser som just nu har en mänsklig erfarenhet. Ser mer än bara vår fysiska kropp, fokuserar på hela bilden och lösningen.

Ända sedan jag var liten har jag velat kämpa mot orättvisor.
Djuren och naturen har fått ta mycket stryk på grund av orättvisa behandlingar från människan. Vi måste vara rädda om det vi har och lära oss respektera allt levande.

Har och har alltid haft många järn i elden. Tycker om att rida, simma och umgås med vänner. Att resa och att utöva äventyrssporter har alltid tilltalat mig. Har hoppat fallskärm i 12 års tid och kör motorcykel. Yoga, meditation och ridning är det jag mest håller på med för tillfället.

På gång & aktuellt

Workshop överflöd lycka välstånd Lördagen den24 Augusti kl 10 till 16.30❤️🙏

Workshop Överflöd lycka och välstånd🦋🙏 Drömmer du om att följa ditt hjärta? Bli mer du ? Attrahera det du önskar in i livet? Då är denna kundaliniyoga dag något för dig! Vi gör...

Från 1 April har jag min nya mottagning på adress 12 B i Kumla samt gör hembesök

Välkommen med din bokning i April ! Jag finns nu på Willengatan 12 B i Kumla!Önskas hembesök så hör av dig till mig på Mail eller...

Kundaliniyoga jämna Lördagar kl 10

Varmt välkomna på kundaliniyoga ute i GlanshamnarKl 10-11.30 Anmälan till Jill 0736 513 263 200 kr betalas på plats Höt av dig så får du...