Om mig

Jill är mitt namn. Är utbildad både som kroppsterapeut och meditationsledare. Förnimmer och ser mer än vad som finns i denna värld. Mitt kall är att finnas till för människor i denna dynamiska tid för att hjälpa och stötta.

Snabba förändringar väntar och vi går en spännande framtid till mötes. Genom samtal, behandlingar och sittningar erbjuder jag dig en hjälpande hand. Vem är då personen bakom yrkestitlarna?

Jag har alltid tyckt om att hjälpa och stötta människor.
Min övertygelse är att vi är andliga varelser som just nu har en mänsklig erfarenhet. Ser mer än bara vår fysiska kropp, fokuserar på hela bilden och lösningen.

Ända sedan jag var liten har jag velat kämpa mot orättvisor.
Djuren och naturen har fått ta mycket stryk på grund av orättvisa behandlingar från människan. Vi måste vara rädda om det vi har och lära oss respektera allt levande.

Har och har alltid haft många järn i elden. Tycker om att rida, simma och umgås med vänner. Att resa och att utöva äventyrssporter har alltid tilltalat mig. Har hoppat fallskärm i 12 års tid och kör motorcykel. Yoga, meditation och ridning är det jag mest håller på med för tillfället.

På gång & aktuellt

Medial och tarotkorts kurs 16-17 Juni

...

Föredrag om den nya medvetenheten och att följa sitt hjärta!

Vill du och dina kollegor/vänner ha en spännande och energihöjande föreläsning? Hör i så fall av er till mig på mail eller tele! Jag berättar om hur vi nu kliver in i ett högre...

Presentkort till försäljning. Valfritt belopp!

...