Behandlingar

Personlig  medialvägledning/rådgivning
Med den intuitiva inkännande förmåga jag fått, hjälper jag dig svara på personliga frågor eller funderingar. Jag förmedlar kärleksfulla budskap från uppstigna mästare och från andevärlden. Nu befinner vi oss i en spännande och dynamisk tid. Mycket förändringar är i rörelse. Vi går in i ett högre kärleksfullare medvetande. En ljus och kärleks full framtid väntar oss.

Vill du bara att någon lyssnar när du behöver prata av dig, kan jag vara den personen. Jag har bra förnimmelser till andra dimensioner. Uppfattar och ser mer än vad som finns i vår dimension. Jobbar under tystnadsplikt.

Svensk klassisk massage
Hjälper dig som har stela och spända muskler. Det ökar blodcirkulationen, slaggprodukter rensas ut från kroppen och du känner dig piggare. Stress och värk kan mildras av behandlingen.

Helande energibehandling
Om du bär med dig jobbiga händelser och trauman, kan du få hjälp att läka dig själv på en djupare nivå med hjälp av positiv energi. Behandlingen hjälper även mot stress och oro.

Lymfdränage
Har du värk i kroppen, lederna eller är du bara spänd?
Lymfdränage är en bra massagemetod som hjälper mot detta. Metoden passar även efter operationer då kroppen behöver få igång det lymfatiska systemet. Blodcirkulationen kommer igång, kroppen gör sig av med slaggprodukter och din hud blir spänstigare.

Bindvävsmassage
En massagemetod som avhjälper spänningar och värk i kroppen.
Bra mot alla sorters besvär som ryggvärk, stelhet i axlar och nacke, ischias med mera.

Akupresur
Hjälper dina muskler att släppa spänningar och värk. Hjälper igång energiflödet samt blodcirkulationen.

 

På gång & aktuellt

Medial och tarotkorts kurs 16-17 Juni

...

Föredrag om den nya medvetenheten och att följa sitt hjärta!

Vill du och dina kollegor/vänner ha en spännande och energihöjande föreläsning? Hör i så fall av er till mig på mail eller tele! Jag berättar om hur vi nu kliver in i ett högre...

Presentkort till försäljning. Valfritt belopp!

...