Föredrag om den nya medvetenheten och att följa sitt hjärta!

Vill du och dina kollegor/vänner ha en spännande och energihöjande föreläsning? Hör i så fall av er till mig på mail eller tele!

Jag berättar om hur vi nu kliver in i ett högre medvetande. Att egot och sinnet inte längre kan styra denna värld! Att det är dags att släppa bagage kedjor som håller oss fast! Det är dags att följa hjärtat och låta intutationen få styra! Bli fri skapa sitt liv glädjefyllt och medvetet. Att vi alla är viktiga och är här för ett större syfte.

På gång & aktuellt

Medial och tarotkorts kurs 16-17 Juni

...

Föredrag om den nya medvetenheten och att följa sitt hjärta!

Vill du och dina kollegor/vänner ha en spännande och energihöjande föreläsning? Hör i så fall av er till mig på mail eller tele! Jag berättar om hur vi nu kliver in i ett högre...

Presentkort till försäljning. Valfritt belopp!

...

Hembesök

Är ni en grupp på minst 3 till 4 personer kommer jag gärna hem till dig och dina vänner. Jag erbjuder allt från mediala meditationer, mediala sittningar healing och massage. Perfekt som present...